Natuke Perthist ja juba Malaisiast ka

Rääkides Malaisiast, siis tundub see üsna odav riik olevat, vähemalt vaadates hotellide hindu. Nimelt broneerisime kesklinna hotelli kolmeks ööks toa ja kokku läks see maksma 64 dollarit ehk 48 eurot. Seega 8 eurot üks öö ühe inimese kohta. Hotellidega seoses oli meil mõtteid palju, esialgu plaanisime võtta midagi kallimat ja uhkemat, sest me oleme alati kõige odavamates kohtades peatunud. Teine mõte oli, et võtaks kolmeks ööks kolm erinevat hotelli, et tutvuda rohkem erinevate kohtadega, kuid leidsime kuldse kesktee. See hotell nagu mainitud on peaaegu kesklinnas ning näeb üsna hea välja sellise hinna kohta. Oli ka veel odavamaid kohti, näiteks ühes oli 40 dollarit kolm ööd, seega 5 eurot ühe öökohta inimesele. Meie plaan on ööbimiskulud madalad hoida ning raha raisata kohalikule toidule ja turistimisele. Kuala Lumpuri plaan pole meil veel päris paika pandud, kuid enamus kohti, mida me külastada tahame on juba välja vaadatud. Hetkel rohkem meie Malaisia plaanidest ei räägi, tegemised ja olemised jõuavad blogisse loodetavasti iga päeva lõpus, kui me juba Perthist lahkunud oleme.

Kui me Austraaliasse tulime, siis oli meil mõlemil kõigest üks seljakott, saime ilusasti lennukile ainult käsipagasiga, kuid Eestisse tagasi naaseme kahe seljakoti ja ühe 20 kilose pagasiga :D. Sellepärast tulid lisatasud lennupiletitel. Enne minekut on teha veel üsna palju. Lisaks sellele, et me pole veel Frankfurdile mõelnud, on vaja auto maha müüa, ei kujuta ettegi kaua ostja leidmine aega võtab, müüki ei ole me veel autot igaljuhul pannud.

Meie kodust umbes 10 minutilise jalutuskäigu kaugusel asub imeilus koht, Swan river, ilusad majad ja palju kohvikuid ja restorane See on vaieldamatult meie üks lemmikkohti kus jalutamas ja grillimas käia.

ImageImageImage

Austraalia grillimine on põhimõtteliselt lihtsalt väljas toidu praadimine. Kõikjal on gaasigrillid, mis on ka arusaadav, sest suviti on tulekahjude oht päris suur. Seda ei anna võrrelda õige grillimisega.

Me oleme siia pilte pannud oma hetkelisest korterist, kuid mitte majast väljaspoolt.

ImageJärgmise korrani :).

Lisa kommentaar